BDB

Vanwege de vakantieperiode is BDB van maandag 15 juli tot en met vrijdag 16 augustus mogelijk beperkt bereikbaar. Wij streven ernaar zo snel mogelijk te antwoorden, maar het kan helaas langer duren dan gebruikelijk voordat uw vraag wordt beantwoord. Onze excuses voor het ongemak.

Team BDB

BDB is de persoonlijke dienstverlener die algemene en specifieke bouwkostendata levert die is afgestemd op de behoefte van de klant. BDB is opgericht in 1946 en is al meer dan 70 jaar het onafhankelijke kenniscentrum op het gebied van bouw(kosten)data. BDB beschikt over meer dan 100 jaar indexcijfers, al vanaf 1914!

BDB is gespecialiseerd in het onderzoeken, monitoren, beheren en onderhouden van bouw(kosten)data ten behoeve van de woningbouw, utiliteitsbouw en de grond-, weg- en waterbouw­sector. BDB voorziet u van betrouwbare en actuele informatie op het gebied van bouw(kosten)data en kostenontwikkelingen voor het onderbouwen van financiële vraagstukken binnen de Nederlandse bouwwereld. Daarnaast kunnen wij strategisch adviseren rondom vraagstellingen over data en indexering.

De informatie van BDB is beschikbaar via abonnementen, eenmalige aanvragen of maatwerk oplossingen.

Wij voorzien u graag van de beste en economisch meest voordelige oplossing voor uw financiële bouwvraagstuk. We stellen uw informatiebehoeften centraal en bieden u een op maat gemaakte oplossing. U ontvangt van ons de indexcijfers of data die aansluiten bij uw project. Met deze oplossing bespaart u wel 5% tot 25%.

Voor een passende oplossing is het belangrijk om een beeld te hebben van onder andere de fase, omvang, duur en samenstelling van uw project. Met deze informatie kunnen we u adviseren welke indexcijfers of data u nodig heeft.

Hieronder staan enkele situaties waarmee wij u graag van dienst zijn. Ook voor andere vragen en situaties kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

  • In het contract staat dat ik mag verrekenen met indexcijfers van BDB. Welke index heb ik hiervoor nodig?
  • Welke index past het beste bij mijn project?
  • Zal ik kiezen voor verrekenen of afkopen binnen mijn project?
  • Welk percentage zal ik opnemen in mijn budget voor loon- en prijswijzigingen gedurende het ontwikkelproces?
  • Op welke wijze neem ik de indexcijfers op in mijn contract?
  • Hoe kan ik de risico’s van mijn indexering op de korte en lange termijn voorspellen?
  • Hoe kan ik indexcijfers gebruiken voor mijn aanbesteding- en inkoopvraagstukken?
  • Wat is de impact van de prijsgevoelige componenten op mijn project en hoe ga ik hiermee om?


Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"113515"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

BDB Bouw(kosten)data is met succes geauditeerd door DNV GL op haar onafhankelijkheid in het kader van zowel de dienstverlening naar haar klanten als de daarbij behorende data. DNV GL heeft verklaard dat de integriteit en de belangenbescherming voldoet aan de vereiste standaarden.

BDB Bouw(kosten)data, persoonlijk, compleet en op maat!
+31 (0) 88  426 16 00
info@bdb.nl

Cookie settings