Werkwijze

U heeft een vraag
Hieronder staan enkele situaties waarmee wij u graag van dienst zijn. Ook voor andere vragen en situaties kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

  • In het contract staat dat ik mag verrekenen met indexcijfers van BDB, welke index heb ik hiervoor nodig?
  • Welke index past het beste bij mijn vraagstelling of mijn project?
  • Zal ik kiezen voor verrekenen of afkopen binnen mijn project?
  • Welk percentage zal ik opnemen in mijn budget voor loon- en prijswijzigingen gedurende het ontwikkelproces?
  • Op welke wijze neem ik de indexcijfers op in mijn contract?
  • Hoe kan ik de risico’s van mijn indexering op de korte en lange termijn voorspellen?
  • Hoe kan ik indexcijfers gebruiken voor mijn aanbesteding- en inkoopvraagstukken?
  • Wat is de impact van de prijsgevoelige componenten op mijn project en hoe ga ik hiermee om?

 Bel of mail ons en vertel over uw project
Onze data en indexcijfers zijn te gebruiken voor veel vraagstukken. Voor elke vraagstelling kunnen wij een passende oplossing bieden. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is ons iets meer vertellen over de situatie en het project. Het is namelijk zo dat het soort data of indexcijfers dat u nodig heeft sterk afhankelijk zijn van een aantal factoren. Zo zijn onder andere de fase, omvang, duur en samenstelling van uw project van invloed op uw informatiebehoeften. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren welke data of indexcijfers aansluiten bij uw vraagstelling en project.

 Ontvang een passende oplossing
Nadat wij uw situatie en project hebben besproken, adviseren wij welke data of indexcijfers aansluiten bij uw project. Vervolgens kunt u deze informatie op verschillende manieren afnemen. We helpen u natuurlijk graag de optie te kiezen die het beste bij uw situatie past. Tot slot kunt u de indexcijfers of data downloaden via www.mijnbdb.nl en er direct mee aan de slag.

Ook na het downloaden van de betreffende gegevens kunt u bij ons terecht voor vragen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over het implementeren van data in uw primaire proces, het opnemen van indexcijfers in uw contract, het omgaan met data of het rekenen met indexcijfers.

BDB Bouw(kosten)data, persoonlijk, compleet en op maat!
+31 (0) 88  426 16 00
info@bdb.nl

Cookie settings